Woden Kids’ legende og nysgerrige univers

De grundlæggende værdier bag WODEN Kids er at børn skal have lov til at lege og være nysgerrige. Med disse elementer i tankerne prøver WODENs designer at skabe børnesko, der giver børn i alle størrelser lyst til at gå på oplevelse og styrke deres fantasi.

En del af WODEN Kids’ børnesneakers, der skal hjælpe børnene til hurtigt og nemt at kunne komme udenfor og lege, er de nemme lukninger som skoene har som velcrostropper eller elastik snørebånd.

Når piger og drenge skal ud på eventyr sørger WODEN Kids for at være den perfekte følgesvend med en fasthælkappe til at støtte foden og skabe den rigtige pasform og en indersål i kork, der giver et blødt underlag og gør det komfortabelt at have en lang dag med løb og leg.

For at kunne holde til mange aktive dage med nye opdagelser er alle WODEN Kids’ børnesko beklædt med fiskelæder på hælsnippen. Fiskelæderet er 10 gange stærkere end almindeligt kalveskindslæder, hvilket gør skoene mere slidstærke, når de skal tages af og på igen og igen. 

WODENs designer har altid sæsonens nyeste og flotteste farver og mønstre for øje, når der skal designes moderigtige sneakers til børn. Dette bliver gjort i åndbare materialer som kalveskindslæder, tekstil og fiskelæder. Derudover har skoene plads til at vokse og udvikle sig, da der er aftegnet et voksetillæg på indersålen, der kan hjælpe til at finde den helt rigtige størrelse.

Med WODEN Kids’ sneakers på fødderne er dit barn klar til nye eventyr og til at udforske en stor og spændende verden.