Personlige oplysninger

Persondatapolitik

Hos WODEN A/S (herefter ”Woden” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Wodens måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores website, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af: 

Woden A/S
Balticagade 12A 
8000 Aarhus C

CVR: 35240349
Tlf. 38 40 04 44
info@woden.com

Indsamling af personoplysninger 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du handler varer på www.woden.com
  • Når du tilmelder dig Wodens nyhedsbrev 
  • Når du opretter en personlig konto på Wodens hjemmeside
  • Når du deltager i konkurrencer

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Woden flere gange. 

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

Såfremt du selv afgiver oplysningerne, vil det altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysningerne, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling. 

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål :

  • Gennemførelse af ordre på vores websites
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events
  • Deltagelse i konkurrencer and andre events
  • Indsamling og evaluering af brugeranmeldelser
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

Woden behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor.  Fremsendelse af markedsføringsmateriale via nyhedsbreve er baseret på samtykke afgivet ved tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "frameld" i den modtagne mail. 

Woden fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Vi bruger data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet enhed anvender www.woden.com, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre.

Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores website. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine informationer til tredjepart.

Videregivelse til andre dataansvarlige 

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Woden overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Det kan dog under visse omstændigheder eller i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Wodens samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Wodens vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Wodens vegne og i overensstemmelse med Wodens instruks og retningslinjer.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde herunder.

Sikkerhed 

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. Clearhaus, og vi har beskyttet de data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL-kryptering (Secure Socket Layer).

Hverken Woden eller andre har mulighed for at se dataene. Så længe du kigger rundt på vores hjemmeside for at finde gode tilbud og lækre produkter, er der ingen kryptering, men når du skal til at indtaste dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato mv., går du ind i et såkaldt "sikkert" område. I det sikre område er oplysningerne krypterede, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Hos Clearhaus bliver kreditkortoplysningerne valideret, dvs. det undersøges, om kortet f.eks. er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er i orden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre er bekræftet.

Woden modtager ingen oplysninger om dit kreditkortnummer og/eller udløbsdato, men får besked om, at et beløb er reserveret til Woden til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre.

Når bestillingen er sendt videre til GLS, overføres det reserverede beløb til vores konto hos Clearhaus.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

Tilbagekaldelse af samtykke 

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@woden.com eller via vores kontaktformular på www.woden.com. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "frameld" i den modtagne mail. 

 Links til andre websites mv.

Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@woden.com eller på +45 38 40 04 44.

Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Woden A/S
Balticagade 12A
8000 Aarhus C

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.


Cookies-politik

Vi ønsker at tilbyde dig som besøgende en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for netop dig. På www.woden.com bruger vi cookies til at undersøge, hvordan vores website bliver brugt og til at forenkle og forbedre dit besøg. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle websites og er i mange tilfælde nødvendige for at levere en given service på websitet. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på dit IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el. lign.), så udstyret kan genkendes.

Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over din anvendelse af websitet og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra din computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer websitet.

Nogle cookies gemmes kun på dit IT-udstyr, så længe du har din browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når du genbesøger et website, vil sessionscookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies. På minecookies.org kan du finde guides til, hvordan du sletter cookies i de forskellige internet browsere.

Behandling af persondata

For yderligere information om hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, kan du læse vores persondatapolitik, som du kan læse ovenfor. 

 Kontakt

Hvis du har spørgsmål til nærværende cookiepolitik, kan du kontakte os på info@woden.com