JOSEPHINE SKRIVER

WODEN X JOSEPHINE SKRIVER

Som et globalt navn med danske rødder, deler hun vores passion for design og dansk håndværk. Hendes personlige stil og engagement i modebrancen matcher perfekt med vores mission. Josephine er ikke kun ambassadør, men en aktiv del af processen fra ideudvikling til design og promovering. Josephine har udviklet sin egen produktlinje, der afspejler både hendes unikke æstetik og vores fælles vision.

FOR OS ER DETTE ESSENSEN AF WORKS OF DENMARK.

WODEN by Josephine Skriver

FORUDBESTIL KOLLEKTIONEN

FISKESKIND SKAL SÆTTES PÅ MODEKORTET

Fra de blå bølger til catwalken – et partnerskab begynder. WODEN lancerer et
samarbejde med den internationale topmodel, Josephine Skriver. Et partnerskab
der ikke kun hylder dansk håndværk, men også sætter fokus på et innovativt
skandinavisk materiale: fiskeskind.

SAMMENSTØDET AF STYRKE OG SKØNHED

Josephine Skriver's personlige stil og stærke image matcher perfekt med WODEN's brandidentitet og værdier. Hendes skarpe æstetik og modebevidsthed, kombineret med engagementet i modebranchen, afspejler præcis den retning, WODEN bevæger sig i.

”Josephine Skriver repræsenterer alt det, vi værdsætter hos WODEN. Hendes globale tilstedeværelse, kombineret med hendes stærke bånd til Danmark, gør hende til den perfekte stemme for vores brand”

Carsten Holm (CEO & Founder)

DANSKE RØDDER OG HAVETS SKØNHED

I WODEN er vores tilgang til mode og bæredygtighed mere end blot ord på papiret; det er en forpligtelse til at skabe forandring. Ved at omfavne fiskeskind som et alternativt materiale, tager vi aktive skridt mod et vigtigt bæredygtigt initiativ. Vores brug af fiskeskind er ikke kun et symbol på vores engagement i at mindske vores miljømæssige fodaftryk, men også en hyldest til vores danske rødder og havets skønhed.

MEDIER

JOSEPHINE PÅ TIKTOK

JOSEPHINE PÅ INSTAGRAM

JOSEPHINE PÅ FACEBOOK

ARTIKEL

ARTIKEL

ARTIKEL