NATURAL SOFT SNEAKERS

Ultimativ komfort til den urbane kvinde.

Vi har brugt to år på at udvikle og teste vores NATURAL SOFT teknologi. Teknologien skal sikre dine fødder maksimal komfort. Det gør NATURAL SOFT, fordi vi har skabt en sål, der fokuserer på både elasticitet og styrke uden at gå på kompromis med støtte.

Hemmeligheden ligger i vores sammensætningen af midtersålen, der er fremstillet af skummaterialet polyuretan, som er let og stødabsorberende. Derudover er midtersålen udarbejdet med forskellige punkter og områder af blødhed. Sidst men ikke mindst tilføjer sålens ramme styrke samt stabilitet.

Der er mange fordele ved at anvende et materiale som polyuretan. Først og fremmest har materialets stødabsorbering og blødhed performet optimalt i vores test. Derudover sikrer polyuretan endnu længere holdbarhed end en klassisk midtersål i EVA-skum.

Du har aldrig oplevet komfort, før du har prøvet vores NATURAL SOFT såler.

Komforten i vores NATURAL SOFT såler er både implementeret i nogle af vores gummistøvler, sandaler og sneakers.

Blandt vores sneakers kan du eksempelvis finde de lækre såler i styles som Ronja, Bjork og May. I gummistøvlerne finder du NATURAL SOFT i alle Magda modellerne samt Siri Waterproof. Også i sandalerne Line og Line Lite er teknologien blevet implementeret.

Dette betyder at du er sikret god komfort, hvad enten du bevæger dig ud i sommerens varme, efterårets regn eller vinterens omskiftelige vejr.

Se alle vores sko med bløde såler fra NATURAL SOFT teknologien.