WODEN sneakers

Foråret er her – er du klar?

Glæd dig til en kollektion spækket med stærke styles i både klare, vovede farver men også de mere sikre pasteller, som alle kan pifte ethvert forårsoutfit op. Herudover præsenterer vi også et helt nyt (og meget blødt) koncept for dig.

Nye farver og styles til foråret  
Forår betyder lysere og længere aftener, mildere vejr og dertil passer pasteller og klare farver perfekt. I vores forårs- og sommerkollektion vil du finde alle klassikerne og nye styles i sæsonens farver: Rose, Silver Mink, Latte, Apricot, Blue og mange flere. De klassiske farver som navy, sort, hvid og grå vil selvfølgelig stadig være at finde igennem hele forårskollektionen.

 

Forårets kollektion tager især inspiration fra sportsverdenen, men tilføjet fine og feminine detaljer. Der er tilføjet helt nye styles til forårets kollektion, bl.a. Sophie, som kommer i forskellige varianter herunder med slangsskindsprint, i ruskind og hvidt læder. Klassikere har fået nyfortolkninger – se bare Nora II Mesh, som har gennemsigtige detaljer. En luftig og feminin sneaker til de lunere og lysere dage.

Vi præsenterer: Natural Soft Sneakers
Natural Soft er en midtersål i ultra blødt polyuretan, med en fast ramme, som yder optimal stabilitet på indersiden af foden og sikrer god stødabsorbering. Omhyggeligt designet til livet i byen, hvor du hver dag udsætter vores fødder og ben for hårde stød- og underlag. Resten kender du: den udtagelige indersål i naturligt, stødabsorberende kork og ydersålen som stadig består af naturgummi blandet med min. 10% genbrugsgummi.

Se alle Natural Soft sneakers her.

Du har aldrig prøvet komfort, før du har prøvet Natural Soft.

Vi glæder os til at gå foråret i møde med dig.