Find den rigtige WODEN KIDS skostørrelse til dit barn

Find den rigtige WODEN KIDS skostørrelse til dit barn

Er du ikke helt sikker på, hvilken størrelse dit barn bruger i WODEN KIDS sko og sneakers? Følg vores guide herunder.

WODEN KIDS’ børnesåler med voksetillæg

Alle WODENs sko og sneakers både til børn og kvinder har en indersål, der er lavet af kork, hvilket gør, at den er stødabsorberende, fleksibel og skaber et godt indeklima i skoen. Derudover støtter korksålen din eller dit barns fod hele dagen gennem alle aktiviteter, leg eller uventet eventyr.

WODEN ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig som forældre og for dit barn at finde den helt rigtige størrelse. Dette er ligegyldigt om, du står nede i en butik eller køber over vores webshop, vi vil hjælpe dig til at blive selvlært ekspert i WODEN KIDS størrelser til dine børn.På korkindersålen i alle vores børnesko har vi lavet aftegninger, der viser det 1 cm’s voksetillæg, som vi anbefaler, der skal være i alle børnesko. Dette skyldes, at alle børn hele tiden er i forandring både psykisk og fysisk, og vi i WODEN ønsker at give børnene plads til at kunne udvikle sig.

Guide til brug af WODEN KIDS’ såler til børn

Det første du skal gøre, er at tage korkindersålen ud af dine WODEN KIDS sko.

Nu kan du se voksetillægget på sålen, der er markeret med sorte streger, der hvor foden skal gå til og det yderligere 1 cm voksetillæg.

Herefter ligger du sålen på jorden og får dit barn til at placere sin fod på sålen og sørg her for at hælen er placeret korrekt på bagenden af sålen. Dit barns fod skal nu gå fra enden af sålen ved hælen til den sorte streg ved tæerne. Hvis sålen og hermed skoen har den rigtige størrelse, vil tæerne gå til den sorte streg, men hvis størrelsen er for lille eller stor, vil dette også kunne ses. Hvis dit barn har en størrelse, der ligger mellem to størrelser, anbefaler vi altid at gå en størrelse op, så der er plads til at vokse.

 

Størrelser

WODEN har udvidet størrelserne til baby og tumling, så de nu går fra størrelse 19-25 og dermed overlapper børneskoene som går fra størrelse 24-35, så du nemt kan finde en model, der passer til dit barn.