WODEN sneakers

Verdens Miljødag 2022

Verdens miljødag fejres hvert år d. 5. juni og er FN's vigtigste redskab til at opmuntre til opmærksomhed og handling til beskyttelse af vores miljø. Denne dag er blevet hædret siden 1972, så lad os fejre den sammen.

Siden dag et har vi haft et brændende ønske om at gøre mere. Mere for vores miljø og mere for jer. Derfor tager vi del i en mere miljøvenlig verden, ved at udvikle nye styles som fokuserer på et mere miljøvenligt perspektiv. Vi ønsker at fejre denne dag sammen med dig, for at vise hvor meget miljøet betyder for os.

For at passe på os selv, skal vi passe på naturen først. Vi arbejder altid ud fra tilgangen: Reduce, Reuse, Recycle og med respekt for miljøet og vores omgivelser har vi tilføjet flere initiativer til vores arbejdsproces. Vi bruger kork i vores indlægssåler, som er et naturligt og miljøvenligt materiale, hvor kun barken strippes for at høste korken. I mellemtiden er bæredygtighed i produktionen og den lette genanvendelse af korkprodukter og biprodukter to af dets mest karakteristiske aspekter.

Vi præsenterer ét af vores initiativer: FIFTY

Når WODEN bruger navnet FIFTY betyder det, at vi benytter mindst 50% materiale fra genanvendte plastikflasker. Den genanvendte plastik benyttes på både ydrematerialet, for og inderside forstærkning i vores sneakers. Brugen af genanvendt plast er en del af vores bæredygtige tilgang mod produktionen af sneakers og for at sikre et grønnere fodaftryk.

Ydun FIFTY Sneakers in Navy

Vi præsenterer: Ydun FIFTY

Skoen er lavet i kalveruskind, samt polyester der består af minimum 50% genbrugsplast, som en del af vores FIFTY-koncept. Indersideforstærkning som består af min. 50% genanvendt polyester fra plastikflasker. Fast hælkappe der sikrer stabilitet og et fast greb om hælen. Udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork, som sikrer et godt indeklima i skoen dagen lang. Midtersål af ultra-blød PU. Ydersål af naturgummi blandet med min. 10% genbrugsgummi samt alm. gummi.

Vi går ikke på kompromis, når vi producerer nye styles. Vi forsøger altid efter at sætte et grønnere fodaftryk, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores sneakers.