Efterårs trend - Highlander

Efterårs trend - Highlander

Kom i et med naturen med en af vores mange nye Highlander styles. Denne kollektion bærer præg af naturen, hvor vi giver dig muligheden for at bære den nye sæsons trends og tendenser, som er perfekte til enhver gåtur i storbyen eller ude i naturen. Kollektionen giver dig både komfort og stil.

Eve fifty Lizard Green

Kollektionen giver dig fri mulighed for at vælge mange forskellige styles til et hvert behov og i din fortrukne farve. Farvepaletten er denne gang fokuseret på naturen og dens omgivelser, hvilket er hvorfor du blandt andet ser farverne Ecru Olive, Teal og Autumn Blaze.

De forskellige sko er designet med forskellige materialer såsom Croco, mesh og snake, som er en følge af tidens mode billede.

Igennem kollektionen kan du både se det rå men også feminine udtryk. Der kan især findes det mere rå look hos vores Mille støvler, hvorimod det mere feminine kan ses i modellen Ydun Suede med leopard print.

Mille Croco Shiny

I de forskellige highlander styles er den nye bæredygtige tilgang selvfølgelig implementeret, da det er vigtigt for os at have det med i alle vores sko på tværs af kollektioner.

Se alle nyheder her