Alt om FIFTY

Alt om FIFTY

Har du hørt om FIFTY? FIFTY er vores nyeste initiativ, som understøtter vores bæredygtige tilgang.

Vi stræber altid efter at efterlade et grønnere fodaftryk i produktionen af vores sneakers. Vi arbejder ud fra tilgangen: Reduce, Reuse, Recycle. Dette leder os til at tænke i en mere miljøvenlig tilgang, når vi udvikler nye styles. Derfor kan vi nu introducere et materiale som består af min. 50% genanvendt polyester som stammer fra plastikflasker, som findes i alle vores sneakers på tværs af kollektionen.

Hos WODEN forsøger vi konstant at arbejde med anderledes initiativer, for at skubbe til barren og den standard der ligger hos en mere miljøvenlig og bæredygtig modeindustri, indenfor sneaker branchen. Vi forsøger altid at tænke i innovative og bæredygtige baner, og netop derfor ønsker vi at efterlade et grønnere aftryk på vores planet. Denne tilgang er noget, som vi er meget stolte af at præsentere og netop derfor ønsker vi at dele det med dig. Det har altid været en del af vores DNA og hvem vi er som brand.

Ydun FIFTY Sneakers in Navy

Introduceres til AW20: FIFTY

Vi har implementeret materiale produceret af genanvendte plastikflasker, som inderside forstærkning i vores sneakers, på hele den kommende kollektion, og som yderside materiale på samtlige nye styles. Brugen af genanvendt plastik er en del af WODENs tilgang mod en mere bæredygtig måde at producere sneakers på, og som efterlader et grønnere fodaftryk.

De første sneakers med FIFTY af inderside forstærkning blev introduceret i Maj 2020.