Fiskelæder som en ansvarlig tilgang

Fiskelæder som en ansvarlig tilgang

Som du måske har bemærket, har vi inkorporeret fiskelæder i flere af vores mest populære styles, som en ansvarlig tilgang, for at skåne vores miljø. Vi arbejder ud fra tilgangen: Reduce. Reuse. Recycle.

Hvis du endnu ikke har hørt om brugen af fiskelæder, som et nyt alternativ til mode, lyt med her. Dette materiale er tyndt, fleksibelt og stærkt og det lugter ikke af fisk, lige som vi kan lide det.
Teksturen af fiskelæder er glat og redefineret og det tilbyder en bred vifte af forskellige farver. WODEN benytter lakse læder, som en del af vores ansvarlige initiativer.

Lakse læder passer perfekt til alting og erfaringer har vist os, at det er meget komfortabelt. Derfor synes vi, at dette materiale, er et perfekt match til WODEN Sneakers.

Præsenter: YDUN NSC Sneaker

Ydun NSC sneaker fra vores North Sea Collection (NSC), er en eksklusiv sneaker med fletdetaljer. Den er lavet i åndbare materialer som kalveskindslæder og flet, som sikrer optimal komfort og pasform. Indlægssålen består af stødabsorberende kork og ydersålen af fleksibelt naturgummi, blandet med alm. gummi og 10% genbrugsgummi, der giver unik komfort til livet i byen.

Ydun NSC med fiskelæder

  • Fiskelæder er et spildprodukt fra fiskeindustrien og genanvendelse af affaldet, minimerer deponering og holder ressourcerne i brug længere. Derfor kræves der ingen ekstra energi, med hensyn til produktion, for at tilvejebringe dette materiale.

  • Fiskelæder efterlader ikke kulstoffet forbundet med opdræt af kvæg, og bruger ikke truede dyrearter, der kan true biodiversiteten.

  • Fiskelæder er miljøvenligt, da ingen af de anvendte produkter fra fisk, involverer truede arter.

  • Fiskelæder er 10 gange stærkere end kalvelæder, takket være dets naturlige kryds-fibre struktur, og det har en smuk 3-dimensionel struktur.

Gennem hele vores kollektion, bruger vi fiskelæder som en del af vores Nordiske oprindelse, som et Fashion statement og som et betydeligt WODEN DNA. Vi er stolte af at bruge et materiale, der har så mange unikke kvaliteter.