Hos WODEN maler vi oktober måned lyserød, når vi sammen med Støt Brysterne sætter fokus på kampen mod brystkræft. Støt den gode sag med lækre produkter, hvor overskuddet går til forskning og forebyggelse af brystkræft. 

For hvert par WODEN x Støt Brysterne gummistøvler solgt, donerer WODEN 100 kr. til kampen mod Brystkræft. 

”Nogle produkter betyder mere end andre. Denne sag betyder noget specielt for mig. Tak til Støt Brysterne fordi i kæmper”
- Carsten Holm, FOUNDER of WODEN

OM PRODUKTET

Årets WODEN x Støt Brysterne gummistøvle 2022 er med sit tidløse og feminine udtryk en hyldest og reference til Støt Brysternes lyserøde univers. For hver par gummistøvler solgt, donerer WODEN 100 kr. til kampen mod Brystkræft.

Støvlen er designet i et slidstærkt, vandtæt materiale bestående af 70% naturgummi og 30% genbrugsgummi. Derudover er støvlen designet med et nemt slip-on design, med smukke detaljer i fiskelæder på hælen med en karakteristik sål, som fuldender støvlen for ultimativ komfort. Blødt PU-skum bruges til støvlens indersål, som både er let og stødabsorberende. 

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores limited edition Støt Brysterne gummistøvle og støt kampen mod brystkræft.
Køb og støt her.