WODEN X SMUKFEST

Oplev en fusion af stil og komfort med WODEN festivalstøvler, et spændende samarbejde mellem WODEN x SMUKFEST. Disse unikke støvler og sneakers er skabt med fokus på både æstetik og funktionalitet, og til at kunne klare enhver festivaloplevelse. Med deres holdbare materialer, robuste såler og iøjnefaldende detaljer er WODEN x SMUKFEST det perfekte valg for festivalgængere, der ønsker at kombinere stil og praktisk fodtøj til deres eventyr på scenen og i mudderet.

GØR DIG KLAR TIL FESTIVAL

Se alle
WODEN WODEN x SMUKFEST W_21_SSU UNISEX Sneakers 295 Dark Olive
WODEN WODEN x SMUKFEST W_21_SSU UNISEX Sneakers 295 Dark Olive
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSW Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSW Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSM Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSM Sneakers 813 Ivory

KOLLEKTIONEN FORKLARET

WODEN X SMUKFEST

WODENxSMUKFEST er en hyldest til festivalen og alle de uforglemmelige minder vi har fra bøgeskoven.

Med fokus på WODENs høje standard for bæredygtige materialer, har vi forenet bæredygtighed, design og kreativitet i det vi kalder den ultimative festivalstøvle. Ved at genanvende de ubrugte armbånd i sålerne, er WODENxSMUKFEST festivalstøvlen en del af et stykke unik festivalhistorie, som giver os mulighed for at tage festivalstemingen med os, når vi er på farten igen til Smukfest 2023.

Oplev særligt unikke features, specifikt designet til den ultimative festivaloplevelse. Med en specialdesignet tracksål har vi integreret en unik ’glow in the dark’ effekt i vores gummistøvler som lyser op i natten og som hjælper dig på vej i det ujævne festival-terræn – også hvis du bliver væk. I hver sko, har vi også sikret komfort og åndbarhed ved brug af vores Natural Soft teknologi, sammen med vores unikke kork indlægssåler med tekstprint der fortæller historien om vores unikke samarbejde. Ved køb af alle sko medfølger der en aftagelig lomme til dankort og nøgler, eller hvis du mangler ekstra plads til småmønter.

Med din nye WODENxSMUKFEST støvler, har vi sørget for, at du ikke behøver andet end dit armbånd når du drager på festival.

POUCH

Alt du behøver er din billet og den ultimative festivalstøvle. Alle skoene kommer med en lille pouch som sikrer, at du kan have alle dine vigtigste genstande med ind på pladsen.

RUBBERBOOT

Webbing omkring gummistøvlen lader dig bære pouchen eller tre shots rør. Webbing er dekoreret med WODEN x SMUKFEST collab logoet.

WEBBING

Alle skoene er dekoreret med bomuldswebbing. Alt bomuld er fra økologisk produktion og er bare ét af de grønnere materialer, der brugt på den nye kollektion.

EN KOLLEKTION AF FESTIVALMINDER

2023 byder på et betagende Bøgeskov, hvor musikken flyder og festivalstemningen fylder luften. WODEN x SMUKFEST er en hyldest til festivalen, den gode stemning og de uforglemmelige minder. Vi har indfanget disse øjeblikke ved at genbruge ubrugte armbånd i sålerne, så du altid har et lille stykke festivalhistorie med dig.

Disse sko er en del af en unik festival fejring, der giver os mulighed for at bære festivalånden med os på farten og bringer os endnu tættere på Smukfest 2023.

REDUCE REUSE RECYCLE

I 2020 blev Smukfest som så mange andre festivaler aflyst, til stor ærgrelse for de 55.000 gæster der håbefuldt havde købt armbånd og set frem til en tur i bøgeskoven i Skanderborg. De ubrugte festivalarmbånd blev i stedet pakket væk og låst inde bag lås og slå. Dette års aflysning af festivalerne blev startskuddet på WODENxSMUKFEST og et ønske om at give særligt partout-armbåndene nyt liv og derved bringe festvalstemning og -følelse hjem, til de mange gæster, der glæder sig til Smukfest 2023.

Hos WODEN arbejder vi ud fra nøgleordene: REDUCE REUSE RECYCLE Og den tilgang er også gældende hos Smukfest. Cirka 13.000 armbånd fra 2020 er blevet klippet op, makuleret og støbt i gummisålerne på to limited editions styles, der forbereder os på en uge under åben himmel: en unisex sneaker og en gummistøvle (K).

Genanvendelse hører til fremtidens festivaltankegang. De ubrugte Smukfest festivalarmbånd fra 2020 er derfor blevet brugt til fremstillingen af sålerne. Genanvendelsen af armbåndende i sålerne betyder, at hver sko er unik, og at sålerne derfor kan variere i udseende. Vores unisex sneaker er holdt i grønne og sorte nuancer, så at den passer til det meste. Hver sneaker har også en neon gul detalje, som giver den ekstra kant.

Til WODENxSMUKFEST samarbejdet er det ikke kun festivalarmbåndene, der er blevet genanvendt. Sneakeren er lavet af 100% genanvendt tekstil, som kommer fra genanvendte plastiskflasker. Sandalens remme er lavet af genanvendt polyester, og har en detalje i fiskeskind, som oprindeligt er et spildprodukt fra den islandske fiskeindustri. Derudover kommer skoene ikke i en traditionel skoæske. Skoene leveres i et net lavet af genanvendt kanvas. På nettets bagside finder du et mærke, der tidligere har levet et liv som scenepresenning på de gamle Bøgescener.