WODEN X SMUKFEST

Din Nye Festivalfavorit

Er du klar til festival med stil? WODEN x SMUKFEST har skabt den ultimative gummistøvle, der ikke bare er vandtæt, men også prydet med et unikt Smukfest-print, så du kan skille dig ud i mængden og fange essensen af bøgeskovens magi.

Disse støvler holder dine fødder tørre uanset vejret, så du kan nyde festivalen uden bekymringer. Med en praktisk holder og rem til shotsrør, som følger med begge støvler, er du altid klar til at skåle med vennerne. Derudover er sålen lavet af 10% genanvendt gummi, hvilket sikrer, at du går både komfortabelt og miljøvenligt. Støvlerne fås i størrelser til både herrer og damer, så alle kan nyde den ultimative festivaloplevelse. Gør dig klar til en uforglemmelig festival med WODEN x SMUKFEST gummistøvler, som perfekt kombinerer funktionalitet og festlighed.

Køb nu og bring bøgeskovens magi direkte til festivalen!

Print

Støvlernes print er lavet for at indkapsle alt hvad smukfest er. Walther er selvfølgelig også med!

SHOTSHOLDER

Alt du behøver er din billet og den ultimative festivalstøvle. Alle støvler kommer med en shotsholder, så du ikke behøver at skulle i baren midt under koncerten.

SÅLEN

Er lavet som track sål, for sikkert at bringe dig fra koncert til koncert i alt slags vejr. Sålen indeholder 10% genbrugsgummi.

WODEN X SMUKFEST

Klar til festivalens fest? WODEN x SMUKFEST præsenterer den ultimative festival-fodtøjspakke, der garanterer dig både stil og komfort gennem regn, mudder og solskin. Uanset om du vælger vores fede støvler eller lækre sneakers, vil du føle dig hjemme i bøgeskoven. Tilgængelige til både herrer og damer, så alle kan være med på festivalens magi.

GØR DIG KLAR TIL FESTIVAL

WODEN WODEN x SMUKFEST W_21_SSU UNISEX Sneakers 295 Dark Olive
WODEN WODEN x SMUKFEST W_21_SSU UNISEX Sneakers 295 Dark Olive
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSW Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSW Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSM Sneakers 813 Ivory
WODEN WODEN x SMUKFEST W_22_SSM Sneakers 813 Ivory

REDUCE REUSE RECYCLE

I 2020 blev Smukfest som så mange andre festivaler aflyst, til stor ærgrelse for de 55.000 gæster der håbefuldt havde købt armbånd og set frem til en tur i bøgeskoven i Skanderborg. De ubrugte festivalarmbånd blev i stedet pakket væk og låst inde bag lås og slå. Dette års aflysning af festivalerne blev startskuddet på WODENxSMUKFEST og et ønske om at give særligt partout-armbåndene nyt liv og derved bringe festvalstemning og -følelse hjem, til de mange gæster, der glæder sig til Smukfest 2023.

Hos WODEN arbejder vi ud fra nøgleordene: REDUCE REUSE RECYCLE Og den tilgang er også gældende hos Smukfest. Cirka 13.000 armbånd fra 2020 er blevet klippet op, makuleret og støbt i gummisålerne på to limited editions styles, der forbereder os på en uge under åben himmel: en unisex sneaker og en gummistøvle (K).

Genanvendelse hører til fremtidens festivaltankegang. De ubrugte Smukfest festivalarmbånd fra 2020 er derfor blevet brugt til fremstillingen af sålerne. Genanvendelsen af armbåndende i sålerne betyder, at hver sko er unik, og at sålerne derfor kan variere i udseende. Vores unisex sneaker er holdt i grønne og sorte nuancer, så at den passer til det meste. Hver sneaker har også en neon gul detalje, som giver den ekstra kant.

Til WODENxSMUKFEST samarbejdet er det ikke kun festivalarmbåndene, der er blevet genanvendt. Sneakeren er lavet af 100% genanvendt tekstil, som kommer fra genanvendte plastiskflasker. Sandalens remme er lavet af genanvendt polyester, og har en detalje i fiskeskind, som oprindeligt er et spildprodukt fra den islandske fiskeindustri. Derudover kommer skoene ikke i en traditionel skoæske. Skoene leveres i et net lavet af genanvendt kanvas. På nettets bagside finder du et mærke, der tidligere har levet et liv som scenepresenning på de gamle Bøgescener.