WODEN X SMUKFEST

Det kan være svært at se, hvad den populære festival Smukfest og WODEN har tilfælles udover en placering i det midtjyske. Ikke desto mindre slår vi nu for andet år i træk pjalterne sammen og går i luften med en collab-kollektion baseret på tanker om genanvendelse.

kollektionen forklaret

WODEN X SMUKFEST

WODENxSMUKFEST præsenterer den ultimative festivalstøvle til den ultimative festivaloplevelse.

WODENxSMUKFEST er en hyldest til festivalen og alle de uforglemmelige minder vi har fra bøgeskoven. Med fokus på WODENs høje standard for bæredygtige materialer, har vi forenet bæredygtighed, design og kreativitet i den ultimative festivalstøvle.

Udover at være en hyldest til den festivalstemning, som mange af os har savnet og glæder os til, så er WODENxSMUKFEST også en hyldest til at se mulighederne frem for begrænsninger. Ved at genanvende de ubrugte armbånd i sålerne, skal WODENxSMUKFESTs nye kollektion, både billedligt og bogstaveligt, minde os om, at alt bliver smukt igen. Skoene er en del af et stykke unik festivalhistorie, som giver os mulighed for at tage festivalstemingen med os, når vi er på farten igen til Smukfest 2022.

Til dette års festival, har vi valgt at hæve baren endnu mere med endnu flere unikke features, specifikt designet til den ultimative festivaloplevelse. Med en specialdesignet tracksål har vi integreret en unik ’glow in the dark’ effekt som lyser op i natten og som hjælper dig på vej i det ujævne festival-terræn – også hvis du bliver væk. I hver sko, har vi sikret komfort og åndbarhed ved brug af vores Natural Soft teknologi, sammen med vores unikke kork indlægssåler med tekstprint der fortæller historien om vores unikke samarbejde.

Ved køb af alle sko medfølger der en aftagelig lomme samt shotsholder til når du skal hente en ekstra omgang eller mangler ekstra plads til småmønter. Med din nye WODENxSMUKFEST støvler, har vi sørget for, at du ikke behøver andet end dit armbånd når du drager på festival.

POUCH

Alt du behøver er din billet og den ultimative festivalstøvle. Alle skoene kommer med en lille pouch som sikrer, at du kan have alle dine vigtigste genstande med ind på pladsen.

RUBBERBOOT

Webbing omkring gummistøvlen lader dig bære pouchen eller tre shots rør. Webbing er dekoreret med WODEN x SMUKFEST collab logoet.

WEBBING

Alle skoene er dekoreret med bomuldswebbing. Alt bomuld er fra økologisk produktion og er bare ét af de grønnere materialer, der brugt på den nye kollektion.

SHOTS CARRIER

Grundet leveringsproblemer er vores WODENxSMUKFEST shotsholder desværre ikke med forsendelserne i første omgang.

Vi beklager mange gange. I stedet, har vi sørget for at du gratis kan afhente 1x shotsholder i merchandisestanden til Smukfest 2022.

.. og som et ekstra plaster på såret smider vi 1x Pure Shots med når du afhenter.

2021 KOLLEKTIONEN

Der hersker ingen tvivl om, at Bøgeskoven er smukkest, når den fyldes med musik og festivalglade mennesker. Udover at være en hyldest til den festivalstemning, som så mange savner og fortsat glæder sig til, er WODENxSMUKFEST en hyldest til at se muligheder frem for begrænsninger.

Ved at genanvende de ubrugte armbånd i sålerne, skal hvert skridt man tager i én af de tre unikke WODENxSMUKFEST sko, både billedligt og bogstaveligt, minde os om, at alt bliver smukt igen. Skoene er en del af et stykke unik festivalhistorie, som giver os mulighed for at tage festivalstemingen med os, når vi er på farten samtidig med, at de bringer os tættere på Smukfest 2022.

REDUCE REUSE RECYCLE

I 2020 blev Smukfest som så mange andre festivaler aflyst, til stor ærgrelse for de 55.000 gæster der håbefuldt havde købt armbånd og set frem til en tur i bøgeskoven i Skanderborg. De ubrugte festivalarmbånd blev i stedet pakket væk og låst inde bag lås og slå. Dette års aflysning af festivalerne blev startskuddet på WODENxSMUKFEST og et ønske om at give særligt partout-armbåndene nyt liv og derved bringe festvalstemning og -følelse hjem, til de mange gæster, der længes efter netop dette.

Hos WODEN arbejder vi ud fra nøgleordene: REDUCE REUSE RECYCLE Og den tilgang er også gældende hos Smukfest. Cirka 13.000 armbånd fra 2020 er blevet klippet op, makuleret og støbt i gummisålerne på tre limited editions styles, der forbereder os på en uge under åben himmel: en unisex sneaker, en sandal (K) og en gummistøvle (K).

Genanvendelse hører til fremtidens festivaltankegang. De ubrugte Smukfest festivalarmbånd fra 2020 er derfor blevet brugt til fremstillingen af sålerne. Genanvendelsen af armbåndende i sålerne betyder, at hver sko er unik, og at sålerne derfor kan variere i udseende. Sneakeren, støvlen og sandalen er holdt i grønne og sorte nuancer, så de passer til det meste. Hver sko har en neon gul detalje, som giver dem ekstra kant.

Til WODENxSMUKFEST samarbejdet er det ikke kun festivalarmbåndene, der er blevet genanvendt. Sneakeren er lavet af 100% genanvendt tekstil, som kommer fra genanvendte plastiskflasker. Sandalens remme er lavet af genanvendt polyester, og har en detalje i fiskeskind, som oprindeligt er et spildprodukt fra den islandske fiskeindustri. Derudover kommer skoene ikke i en traditionel skoæske. Skoene leveres i et net lavet af genanvendt kanvas. På nettets bagside finder du et mærke, der tidligere har levet et liv som scenepresenning på de gamle Bøgescener.