WODEN X SMUKFEST

Det kan være svært at se, hvad den populære festival Smukfest og WODEN har tilfælles udover en placering i det midtjyske. Ikke desto mindre slår vi nu pjalterne sammen og går i luften med en collab-kollektion baseret på tanker om genanvendelse.


De unikke festivalsko kan købes her på WODEN.DK og leveres inden for 1-2 hverdage.

KOLLEKTIONEN

Der hersker ingen tvivl om, at Bøgeskoven er smukkest, når den fyldes med musik og festivalglade mennesker. Udover at være en hyldest til den festivalstemning, som så mange savner og fortsat glæder sig til, er WODENxSMUKFEST en hyldest til at se muligheder frem for begrænsninger.

Ved at genanvende de ubrugte armbånd i sålerne, skal hvert skridt man tager i én af de tre unikke WODENxSMUKFEST sko, både billedligt og bogstaveligt, minde os om, at alt bliver smukt igen. Skoene er en del af et stykke unik festivalhistorie, som giver os mulighed for at tage festivalstemingen med os, når vi er på farten samtidig med, at de bringer os tættere på Smukfest 2022.

REDUCE REUSE RECYCLE

I 2020 blev Smukfest som så mange andre festivaler aflyst, til stor ærgrelse for de 55.000 gæster der håbefuldt havde købt armbånd og set frem til en tur i bøgeskoven i Skanderborg. De ubrugte festivalarmbånd blev i stedet pakket væk og låst inde bag lås og slå. Dette års aflysning af festivalerne blev startskuddet på WODENxSMUKFEST og et ønske om at give særligt partout-armbåndene nyt liv og derved bringe festvalstemning og -følelse hjem, til de mange gæster, der længes efter netop dette.

Hos WODEN arbejder vi ud fra nøgleordene: REDUCE REUSE RECYCLE Og den tilgang er også gældende hos Smukfest. Cirka 13.000 armbånd er blevet klippet op, makuleret og støbt i gummisålerne på tre limited editions styles, der forbereder os på en uge under åben himmel: en unisex sneaker, en sandal (K) og en gummistøvle (K).

Genanvendelse hører til fremtidens festivaltankegang. De ubrugte Smukfest festivalarmbånd fra 2020 er derfor blevet brugt til fremstillingen af sålerne. Genanvendelsen af armbåndende i sålerne betyder, at hver sko er unik, og at sålerne derfor kan variere i udseende. Sneakeren, støvlen og sandalen er holdt i grønne og sorte nuancer, så de passer til det meste. Hver sko har en neon gul detalje, som giver dem ekstra kant.

Til WODENxSMUKFEST samarbejdet er det ikke kun festivalarmbåndene, der er blevet genanvendt. Sneakeren er lavet af 100% genanvendt tekstil, som kommer fra genanvendte plastiskflasker. Sandalens remme er lavet af genanvendt polyester, og har en detalje i fiskeskind, som oprindeligt er et spildprodukt fra den islandske fiskeindustri. Derudover kommer skoene ikke i en traditionel skoæske. Skoene leveres i et net lavet af genanvendt kanvas. På nettets bagside finder du et mærke, der tidligere har levet et liv som scenepresenning på de gamle Bøgescener.

FUN FACTS

KONTAKT

Hvis der opstår spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores customer service team på:

E-mail: customerservice@woden.com

Telefon: +45 38 40 04 44