Babysko og prewalkers

WODENs prewalkers kommer i et væld af farver og designs, så du let kan finde den perfekte sko til baby og tumling. Hos WODEN finder du et stort udvalg af babysko, der holder de små fødder varme uanset om I er udenfor eller indenfor. Alle vores prewalkers er bløde og stabile og giver den bedste gå-oplevelse for familiens mindste medlemmer.

Bæredygtige babysko

WODEN babysko er udviklet med stor respekt for miljøet og med en bæredygtig tilgang: REDUCE, REUSE, RECYCLE.

KORK - Den indvendige sål i WODEN babysko er lavet af kork, som kan høstes fra samme træ igen og igen. Ny bark omdanner kuldioxid til ilt og bidrager dermed til at reducere CO2-niveauet.

FISKESKIND - WODEN prewalkers har detaljer af slidstærkt fiskelæder, som er et spildprodukt fra den islandske fiske- og fødevareindustri og kommer fra en 100% CO2 neutral produktion. Disse Salmon styles har et stort areal af skind fra laks. Læs mere om fiskelæder.

GENANVENDT POLYESTER - Begynderskoenes indersideforstærkning består af 50% genanvendt polyester fra plastikflasker. Dermed minimeres brugen af råolie og produktionen kræver mindre energi.

GENBRUGSGUMMI - Starterskoenes ydersål er lavet af minimum 10% genbrugsgummi og 65% naturgummi.

Læs mere om WODENs bæredygtige tiltag her.

Brugervenlige sko til dit barn

Alle begyndersko fra WODEN sikre en optimal start på det stående liv, når din baby skal lære at gå, og i de første år. Alle sålerne er skridsikre. Skoene åbnes nemt med 1 eller 2 velcrostropper, så dit barn på sigt kan lære at tage skoene af og på selv, til stor glæde for det selvstædige barn, og også en hjælp til forældrene, som ved hvor lang tid det kan tage, at komme ind og ud af døren. Starterskoene kan åbnes meget op, så der er et stort indstep, så skoene er lettere at få af og på, uden at klemme foden undervejs, og det er nemt at mærke, når foden er kommet helt i og skoen sidder korrekt.

I alle baby skoene er der WODENs velkendte korksål, som sikrer stødabsorbering og åndbarhed. Sålerne kan tages ud, og de har et optegnet voksetillæg ved tæerne, så det er nemt at måle, om du har fundet den korrekte størrelse til din baby eller tumling. Samtidig er det rart at kunne tage sålen ud og tømme skoen for sand efter en god leg i sandkassen.

STØRRELSER

Størrelserne på WODENs prewalkers er blevet udvidet og spænder nu fra størrelse 19-25, så dit spædbarn kan passe dem, når det skal lære at gå, og din 2-3 årige kan fortsætte lidt længere, inden det må op i næste kategori: Sneakers til børn og støvler til børn.

STØRRELSESGUIDE: Klik her og få gode råd til at vælge den rigtige størrelse