Pleje af sko, støvler og sneakers i ruskind

Pleje af sko, støvler og sneakers i ruskind

Ruskind sko er slet ikke så svære at holde pæne, som man skulle tro. Men det kræver alligevel lidt kærlighed og pleje, at kunne holde dem flotte flere sæsoner frem. Vi har samlet nogle gode og nemme tips til, hvordan du plejer ruskindet på dine WODEN og WODEN KIDS sko.

Sko med ruskind - Ydun Suede Mesh II Rose Bloom

Husk altid imprægnering til ruskind

Imprægner altid skoene eller støvlerne inden du bruger dem første gang - så forhindrer du genstridige pletter og snavs i at trænge ind i ruskindet. Du bør imprægnere dine sko 1-2 gange om året, og yderligere hvis du renser dem med vand. Husk at tjekke om imprægneringen kan bruges til ruskind!

Sådan vedligeholder du dine sko, støvler og sneakers i ruskind

I de fleste tilfælde kan du holde dine ruskindssko og støvler rene blot ved at rense med varmt vand. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, så tilsæt en smule hvid eddike. Tør efter med rent vand. Start altid ud med at påføre vand/eddikeblandingen på et lille område, før du anvender det på hele skoen.

Nor Suede Dark Olive
Se Nor Suede - Dark Olive


Med tiden kan dine ruskindssko eller støvler blive glatte og blanke på overfladen. Har du en ruskindsbørste kan du nemt kradse overfladen op igen, så den igen har den ru overflade, som ruskind er kendt for.

Ruskindscreme- eller spray kan hjælpe med at holde på farven, hvis skoen eller støvlerne udsættes for meget sollys. Find en ruskindsspray eller ruskindscreme i en farve, som matcher ruskindet på fodtøjet, for det bedste resultat.

Oplev vores udvalg af sko til kvinder fra WODEN, og find her alle børneskoene WODEN KIDS.