Hos WODEN tror vi på friheden til at ændre status quo. At lave sneakers, som både er moderigtige, komfortable og bæredygtige. Derfor har vi udviklet en eksklusiv North Sea Collection, som består af sneakers, som blandet andet er produceret i fiskelæder. 

Syntetiske materialer erstattes med naturlige elementer som kork, kalveskindslæder og nu fiskelæder. Fiskelæder er et spildprodukt fra den nordiske fiskeindustri, men samtidig kendt som et materiale der er 10 gange mere slidstærkt end kalveskindslæder, grundet fiskens krydsede fibre. Til sammenligning går fibrene i kalveskindslæder kun i én retning. Materialet bearbejdes bæredygtigt, da f.eks. indfarvning af læderet sker med vand fra varme kilder på Island. Alle sneakers i vores North Sea Collection indeholder selvfølgelig vores udtagelige indersål i naturligt stødabsorberende kork og den fleksible ydersål i naturgummi blandet med 10% genbrugsgummi.

Skandinavisk design


Den skandinaviske natur er en stor inspirationskilde til designet af vores North Sea Collection sneakers. Fiskelæderet går hånd i hånd med WODENs designtradition og æstetik grundet læderets smukke struktur og elegance. Kollektionen består af mange forskellige eksklusive styles i forskellige materialer og farver, så der er et par sneakers til enhver smag. Ens for dem alle er, at fiskelæderet præger skoen på en elegant og let måde. Shop alle styles fra vores North Sea Collection her.