Text block

WODEN er inspireret af naturen. Med afsæt i bevidste holdninger om materialevalg og produktion, gør WODEN hvad der er muligt for at kunne passe godt på naturen som vi kender den. For dig betyder det, at syntetiske materialer i vid udstrækning er bandlyst, og i stedet bruges ægte læder, ruskind, miljøvenlige korksåler indvendigt i skoen og ydersåler af minimum 10% genbrugsgummi.

WODENs nordiske ophav, Skandinavien, står vores hjerter meget nær. I den sammenhæng forsøges det, innovativt, at inkorporere nye, nordiske, materialevalg og teknologier i produktionen og samtidig arbejde så bæredygtigt, som overhovedet muligt.

Fiskelæder

Fiskelæderet, som WODEN og WODEN KIDS anvender på alle sneakers, stammer fra Island. Fiskelæder, primært fra lakseskind, var oprindeligt et spildprodukt fra den nordiske fiskeindustri, hvor kun 1% af selve skindet blev anvendt og resten blev destrueret.

Læs mere

FIFTY - Genanvendt Plastik

Når vi bruger betegnelsen FIFTY betyder det, at tekstilet der anvendes som indersideforstærkning samt på overdelen af skoen, består af min. 50% genbrugt polyester fra plastiskflasker. 

Læs mere

Kork

Korks bæredygtighed er baseret på biologi, og er anerkendt af bl.a. WWF og Rainforest Alliance, som et bæredygtigt materiale. Barken fra korktræet skrabes forsigtigt af træet, uden at fælde det, for at træet kan producere ny bark.

Genanvendt gummi

Som et bæredygtigt initiativ består alle ydersåler på WODEN og WODEN KIDS sneakers af et minimum af 10% genbrugsgummi. Vi arbejder hele tiden på at gøre andelen af genbrugsgummi endnu større, men det må aldrig kompromittere kvaliteten af vores sneakers.

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Shop

Our looks