Efterårskollektionen fra WODEN KIDS er landet

Efterårskollektionen fra WODEN KIDS tager udgangspunkt i sæsonens tendenser og farver indenfor prints- og materialevalg. Resultatet er moderigtige og slidstærke sneakers og støvler, der kan holde til en dag fuld af leg og hverdagseventyr.

Modetendenser - inspirationen bag efterårskollektionen fra WODEN KIDS

Kollektionens tendenser tager udgangspunkt i sæsonens koldere vejr, med nye, varmere nuancer som Mango, Pine Tree Green og Cabernet.

Sæsonen giver plads til de klassiske farver, navy, sort og grå, men kraftfulde farvemiks præger også kollektionen i høj grad. Der ses desuden et mix mellem farverne for et mere legesygt og kraftfuldt udtryk, men stadig med plads til klassiske look.

Udover farvepaletten, er efterårskollektionen i høj grad inspireret af dyreriget, hvor især slangeskind og leopardprint præger sæsonen. Herudover har designerne arbejdet med flere forskellige materialer som glimmer, faux fur og perler. Ligesom en mere chunky og tungere sål er implementeret på mange styles, for at følge tendenserne, som også i høj grad ses i modebilledet.

Sneakers

Til efterårskollektionen hører også vinterstøvler i nye smarte styles. Alle støvler er udformet i slidstærke materialer, der sikre høj holdbarhed. Støvlerne findes i klassiske mørke farve der passer perfekt til meget udeaktivitet. Men der ses også støvler i efterårsfarver med smarte detaljer som leopard- og blomsterprint.  

Alle vinterstøvler fra AW19 kollektionen er vandtætte og varme!

Nem Anvendelighed

Ligesom WODENS KIDS andre kollektioner er alle modeller nemme anvendelige, da de enten er med velcrolukning eller lynlås, hvilket sikrer at dit barn nemt og hurtigt kan komme i skoene, og ud på leg og opdagelse.

Alle sæsonens sneakers er stadig udstyret med lædersnippen bagtil, udført i fiskelæder, som er yderst slidstærkt og kan holde til at blive taget af og på flere gange dagligt. Hvor de ligesom støvlerne har en fast hælkappe til at støtte foden på en lang dag med leg og løb.  

Alle sneakers og støvler er designet med korksåler, der er slidstærke, fleksible og yderst åndbare.  Ligesom der er et vokseindlæg i alle sko, for at sikre plads til at dit barn kan vokse og udvikle sig.

Se vores størrelsesguide her.

Vinterstøvler