SS20 Caroline Sandal – En ny kreativ kollektion

Når det varmere vejr rammer, og det kun blive en mulighed at have sandaler på, så sørger vi for kun det bedste. WODEN SS20 kollektionen omfavner denne sæsons nødvendigheder, til alle kvinder. Resultatet er trendy og behagelige sandaler, som er perfekte til en hel dags brug.

Vores Caroline Sandal er lavet i to forskellige farver, Super Lemon og Black. Disse sandaler udfordrer dig, til at have dem på en hel dag. De er perfekte til den moderne by-kvinde, som godt kan lide at have fart på og stadig se anstændig ud. Det er nødvendigt at samtlige af vores produkter er trendy, men samtidig behagelige at have på. Derfor har vi skabt Caroline Sandalen, som er en del af denne sommers must-haves.

Om SS20 Caroline Sandal

Caroline Sandalen er en let og elegant dame sandal med 3cm. plateauhæl, som passer til alt i sommergarderoben. Sandalen er udført i kalveskindslæder og sikrer god pasform. Indersålen er udarbejdet i naturligt stødabsorberende kork, samt ydersål i naturgummi blandet med min. 10% genbrugsgummi samt alm. gummi.
Caroline sandal med russkind Denne sandal gør sommeren mere behagelig og sørger for, at de lange aften-gå-turer og udflugterne bliver værdsat.