Efterårskollektionen er landet – læs mere om inspirationen bag den her

Efterårskollektionen fra WODEN tager udgangspunkt i en bred farvepalette og trends som glitter, slangeskindsprint og leopardprint som især præger efterårets sneakers. Læs mere om hele kollektionen og tankerne bag den her. Èn ting kan vi sige; det her efterår bliver alt andet end kedeligt!

Modetendenser, som præger efterårskollektionen fra WODEN

Farvepaletten for efterårskollektionen tager afsæt i to modpoler. Den ene ende af farvepaletten dækker de jordnære farver som Brown Clay, Cinnamon, Green Gables og går mod de varmere nuancer Mango og Cabernet. De jordnære farver passer perfekt til hele efterårsgarderoben og sikrer samtidig, at du ikke ender i helt sort, selvom dagene bliver mørkere og grå.

Den anden modpol er mere digital og legende i sit udtryk, med farverne Purple, Neon Green, Neon Yellow, Sugar Coral og Ribbon Red.

De digitale farver kommer til at fylde mere og mere i modebilledet, da disse farver er enormt nemme at implementere i resten af din klassiske garderobe. Du behøver blot at tage et par gule plateau sneakers på til dit sandfarvede jumpsuit eller klassiske jeans, for et afslappet, men cool look med kant.

Udover farvepaletten, som spænder vidt, er efterårskollektionen også i høj grad inspireret af dyreriget. Slangeskinds- og leopardprint vinder stadig frem og er en iøjefaldende prik over i’et til din klassiske hverdagsuniform. Herudover er glitter også en essentiel del af kollektionen, som får dig til at skinne klarere i de mørke vintermåneder.

Til efterårskollektionen hører også nye vinterstøvler med vores Natural Soft midtersål.
Natural Soft blev introduceret i foråret 2019, som en helt ny- og ultrablød teknologi som passer til livet i byen og de krav som et hårdt underlag stiller til dit fodtøj.

Det gør sig også gældende for vinterstøvler, selvfølgelig! Uanset om du er til den praktiske, vandtætte vinterstøvle med hiking-detaljer, eller den elegante og ultra-varme lammeskindsversion, kan du finde din favorit i efterårskollektionen.